Nevíte si rady?

Ozvěte se nám:
tel: +420 776 365 715
info@astrobrozury.cz

NOVINKY

arr3VenušeAstrobrožury na téma Venuše v našem horoskopu jsou již v prodeji. Všech dvanáct astrobrožur najdete... arr3Neusínáme na vavřínech...Smyslem projektu astrobrožur je, abychom mohli poskládat celý horoskop. Již nyní se můžete těšit na...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 49 Kč
naše cena 49 Kč

 

  • Proč se zabývat postavením planet při našem zrození?

 

  • Jak lépe porozumět sobě i svým nejbližším?

 

  • Jak zjistit, co si myslí  a co od vás očekává váš partner?

 

  • Co od nás potřebují naše děti?

 

  • Co potřebuji, abych byla skutečně spokojená?

 

  • Kterým směrem se mám v životě zaměřit?

 

  • Jak zdůraznit svou přirozenou krásu?

 

  • Jak se dá osvobodit síla z potlačovaného stínu?

 

  • Na to všechno Vám odpoví naše astroboržury!

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti OBHAJOBA PASTELKY s.r.o., se sídlem Malé náměstí 11 Praha 1, IČ 284 72 179, zapsaná u Městského soudu v Praze, spisová značka: C 1459026  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů